OneFlow TAC-patroon tbv anti-kalksysteem, type OFTWH (38 liter)

Aantal
€ 301.14 incl. btw
€ 248.88 excl. btw
Levertijd: 2 dagen

Productomschrijving

TAC filter

De OneFlow systemen zijn gebaseerd op een zeer uniek filter patroon genaamd T.A.C., wat staat voor Template Assisted Crystallization. Dit filterpatroon is gebaseerd op het aantrekken van harde mineralen en magnesium, die worden omgezet in minuscule kristaldeeltjes. Het voordeel van deze deeltjes is dat zowel de mineralen als magnesium in het water blijven zitten, maar door de kristalvorm niet meer zullen worden omgezet in kalk en zich tevens niet meer kunnen hechten. Eigenlijk de meest ideale situatie, aangezien de mineralen en magnesium in water gezond zijn voor de mens.

Het systeem is zeer gebruiksvriendelijk en zeer laag in onderhoud. Het filter is niet, zoals alle andere systemen, gebaseerd op magneten, zout, of chemicaliën. De laatste twee genoemde opties voegen iets toe aan uw drinkwater en hebben hier dan ook invloed op. Magneten werken vaak slecht of in mindere mate. 
Het T.A.C. filter is daarin uniek en revolutionair. Het tast uw drinkwater niet aan, voegt niets toe en heeft een kalkpreventie van 99-100%.

Voor een optimale werking dient u de filters op tijd te vervangen. Simpelweg door de OneFlow open te draaien en het filter te vervangen. Het TAC filter gaat gemiddeld 2 jaar mee.

Specificaties

- Geschikt voor OneFlow - 38 liter
- Voor kalkpreventie
- Zeer gemakkelijk te vervangen
Gratis verzending
Bij ons alleen A-merken mét garantie
Achteraf betalen

Productspecificaties

Merk Watts Water