Oneflow PLUS OFPSYS duurzame kalkpreventie 38 ltr/min (huishouden 4-6 personen)

Aantal
€ 884.10 incl. btw
€ 730.66 excl. btw
Levertijd: 2 dagen

Productomschrijving

Het OneFlow Plus kalk preventie systeem is uniek. Geen chemische reactie, geen zout, geen slecht werkende magneten. Het geavanceerde filtersysteem zorgt voor DUURZAME kalkpreventie tussen de 99% en 100%, maar zonder het verlies van gezonde mineralen voor de mens, zoals: calcium en magnesium. Dit Anti Kalk systeem gebruikt geen water en elektra en creëert ook geen afvalwater, dus een afvoer is ook overbodig. Dit systeem is ontwikkeld in de Verenigde Staten en heeft zich daar al meer dan 10 jaar bewezen. Daarom kan met recht worden gezegd, dat dit systeem zich ieder jaar bewijst als zeer effectieve oplossing tegen kalk. De Watts Oneflow+ 38 L/min is een makkelijk te installeren en te gebruiken Antikalk systeem met ingebouwd koolstoffilter. Er zitten vele voordelen aan het OneFlow systeem, maar het belangrijkste is, dat het de kalk in uw leidingwater een halt toeroept. Daarnaast kunt u met dit systeem het leidingwater of bronwater filteren om een neutrale geur en smaak te genereren.

De Watts OneFlow OFTWH is geschikt voor een huishouden van 4-6 personen. De OneFlow heeft voldoende capaciteit om uw huishouden op piekmomenten van water te voorzien. Voor kleinere huishoudens kunt u beter voor de OFTWH-R kiezen, geschikt voor 1-3 persoons huishouden.

De werking van de Watts Oneflow PLUS:

Eerst loopt het water via de bovenkant de OneFlow Plus in. Als eerste wordt het gefilterd door een laag met koolstof, bovenin de OneFlow. 
Hierna loopt het water door naar de tweede helft van het systeem. Hier wordt de unieke OneFlow TAC kalk preventie procedure op het water losgelaten. De TAC technologie (Template Assisted Crystallization) zorgt ervoor dat calcium en magnesium (twee zeer gezonde ionen voor het menselijk lichaam) kristalliseren tot inerte microscopische zachte kalkkristallen. Deze kunnen zich niet meer hechten in buizen en oppervlakten. De kristallen zijn hittebestendig en blijven 3 à 4 dagen in stand. Lang genoeg om kalk vorming in uw woning tegen te gaan. De zachte kristallen die door uw systeem stromen werken als een sneeuwbal – effect waardoor reeds bestaande kalk loskomt uit uw leidingen.

Er zit gemiddeld 20 liter water in de leidingen van een woning in Nederland of België. Een vierpersoonshuishouden gebruikt al meer dan 20 keer deze hoeveelheid (ongeveer 400 liter) water per dag! Tegen de tijd dat de kristallen hun kracht verliezen is het water allang uw systeem uit. Wanneer u langdurig op vakantie gaat, dan kan water langer blijven staan. Echter de sporen van kalk lossen op wanneer de OneFlow uw water weer behandeld. Al zeer snel na uw eerste waterafname wat via de OneFlow loopt, zal bestaande kalk oplossen in het water en verdwijnen.  
Normaal worden deze kalk preventie systemen bij binnenkomst van het waterpunt in een huis of bedrijf geplaatst. Hierdoor geniet u van een compleet water systeem zonder kalk afzet, in uw huis of bedrijf. De OneFlow+ kan ook perfect voor water uit uw bron worden ingezet om water te ontdoen van geuren of bijsmaak.

Eénvoudige installatie:

Dit kalk preventie systeem onderscheidt zich door het zeer compacte en flexibele karakter. De OneFlow+ systemen kunnen staand of hangend worden geïnstalleerd. Dankzij de compactheid kan dit op elk gewenste plaats in huis. Bijvoorbeeld bij binnenkomst leidingwater, zodat elk waterpunt in huis gefilterd water levert. Het kan ook voor een specifiek waterpunt of apparaat worden geïnstalleerd, zoals een wasmachine of waterkokers en koffiemachines in een restaurant. De waterontharders van OneFlow zijn multi-inzetbaar.
Een ander groot voordeel is dat deze kalk preventie systemen een zeer laag onderhoudsniveau hebben. Na juiste installatie kunnen de vervangbare cartridges 2 jaar mee. Wanneer deze periode verstreken is, dan vervangt u eenvoudig de cartridge en geniet u opnieuw van zuiver water.

Belangrijkste productgegevens op een rij:

-Zuivert het water ook, naast het kristalliseren van Calcium en Magnesium
-Laat maximaal 38 liter water per minuut door
-Geschikt voor een huishouden van 4-6 personen
-Geschikt voor bescherming van een specifiek apparaat
-Eenvoudig en bijna overal te installeren
-Zeer onderhoudsarm
-Patroon om de 2 jaar eenvoudig te vervangen
-Geschikt voor 4-6 persoonshuishouden
-Onbeperkte levensduur en onderhoudsvrij
-éénvoudig door uzelf te installeren
-Gewicht 7,5 kg
-Fabrikant WATTS
-Kleur Wit
-Aanvoerdruk waterleiding Maximaal 6,2 bar
-Watertemperatuur (aanvoer) 5°C - 43°C
-Afmetingen (l x b x h) 20 x 20 x 47 cm
-Aansluitmaat 1" - schroefaansluiting
-Filtermethode Filterpatroon
-Ionenwisselaar inhoud Niet van toepassing (alleen bij waterontharders o.b.v. zout)
-Filtercapaciteit 38 liter per minuut
-Zoutvat inhoud Niet van toepassing
-Zoutverbruik per jaar Niet van toepassing
-Zoutvat droog/nat Niet van toepassing
-Los zoutvat Niet van toepassing
-Leveringsomvang WATTS OneFlow PLUS OFPSYS, Filterpatroon, Koolstoffilter, Filtersleutel, Muurbeugel 

LET OP:  De kalk wordt geneutraliseerd maar blijft wel aanwezig in het water. Echter hecht het zich niet meer op harde voorwerpen waardoor uw  apparaten waar verwarmingselementen in zitten worden beschermd. Dit zal leiden tot een langere levensduur van uw wasmachine, vaatwasser etc. De kalk is hierdoor ook zeer makkelijk af te vegen van kranen en tegels.
Gratis verzending
Bij ons alleen A-merken mét garantie
Achteraf betalen

Productspecificaties

Merk Watts Water

Accessoires voor de Oneflow PLUS OFPSYS duurzame kalkpreventie 38 ltr/min (huishouden 4-6 personen)

€ 182.91 incl. btw
€ 151.17 excl. btw