Oneflow OFTWH-R duurzame kalkpreventie 23 ltr/min (huishouden 1-4 personen)

Aantal
€ 451.83 incl. btw
€ 373.41 excl. btw
Levertijd: 2 dagen

Productomschrijving

Als u verlost wilt zijn van kalkaanslag is de Watts OneFlow OFTWH-R anti-kalker een goede oplossing. Deze neutraliseert het kalk waardoor de calcium- en magnesiummineralen omgezet worden in kristallen. Deze kristallen hechten zich niet aan oppervlakken waardoor kalkaanslag wordt voorkomen. Na het vormen breken deze microkristallen snel af vanwege de stroming van bewegend water en komen ze vrij als inerte deeltjes.
 
Bijkomend voordeel is dat belangrijke stoffen zoals calcium, potassium en magnesium in het water aanwezig blijven zonder dat er zout aan toegevoegd wordt. Het water blijft lekker, gezond en zuiver.

Andere voordelen zijn dat er geen elektriciteit nodig is en geen afvoer van spoelwater plaats vindt. Enkel het patroon dient gemiddeld 1x per 2 jaar vervangen te worden. Standaard wordt een TAC-patroon meegeleverd.

De Watts OneFlow OFTWH is geschikt voor een huishouden van 1-4 personen

OneFlow gebruikt een innovatieve technologie (Template Assisted Crystallization, TAC) die de kwaliteit van het leidingwater verbetert door de kalk te neutraliseren.
De technologie trekt calcium- en magnesiummineralen in hard water aan en zet deze om in microscopische kristallen. Deze zachte inerte kristallen spoelen gewoon met het water mee. Ze zetten zich niet vast op het oppervlak.
Kalkaanslag is dus uitgesloten en leidingen, verwarmingselementen, kranen … blijven kalkvrij. Bovendien blijven alle noodzakelijke stoffen zoals calcium, potassium en magnesium in het water aanwezig zonder dat er zout aan toegevoegd wordt (zoals bij waterverzachters). Het water blijft zuiver, gezond en smakelijk!Voordelen;
OneFlow is het beste alternatief voor traditionele waterverzachters. Het biedt zowel in particuliere woningen als in commerciële gebouwen (horeca, sportclubs, zwembaden, campings …) heel wat voordelen.

• Plaatsbesparend: OneFlow® is een compact toestel dat staand of hangend geplaatst kan worden.
• Geen elektriciteit: OneFlow® werkt autonoom. Er is geen stopcontact nodig.
• Geen kalk: waterleidingen en toestellen blijven gevrijwaard van kalkaanslag.
• Geen zout: een OneFlow® patroon werkt even lang als een waterverzachter waar je 3 jaar lang zout moet aan toevoegen.
• Zuiver water: OneFlow+® beschikt als enig model over een geïntegreerde (hoge capaciteit) koolstoffilter van 20 micron die sedimenten en onaangename geuren uit het water filtert. Hierdoor smaakt h Model OFTWH-R;

- minimale/maximale watertemperatuur (aanvoer): 5/43°C
- drukval circa 2%
- maximale aanvoer druk: 6,9 Bar
- 23 L/min
- Aansluiting ¾”
- Afmeting 18 x 18 x 60 cm
(inclusief montage beugel en TAC-patroon)

LET OP:  De kalk wordt geneutraliseerd maar blijft wel aanwezig in het water. Echter hecht het zich niet meer op harde voorwerpen waardoor uw  apparaten waar verwarmingselementen in zitten worden beschermd. Dit zal leiden tot een langere levensduur van uw wasmachine, vaatwasser etc. De kalk is hierdoor ook zeer makkelijk af te vegen van kranen en tegels.
Gratis verzending
Bij ons alleen A-merken mét garantie
Achteraf betalen

Productspecificaties

Merk Watts Water

Accessoires voor de Oneflow OFTWH-R duurzame kalkpreventie 23 ltr/min (huishouden 1-4 personen)

€ 115.68 incl. btw
€ 95.60 excl. btw
€ 206.95 incl. btw
€ 171.03 excl. btw