Vloerverwarming verdeler met A-label GRUNDFOS ALPHA 2 pomp | 1-groeps

Uitvoering
315,00(260,33 excl. BTW)
Levertijd: 1-2 dagen
Gratis verzending
14 dagen bedenktijd
Bij ons alleen A-merken mét garantie
Achteraf betalen

Productomschrijving

Deze zeer compacte stalen mengverdeler is opgebouwd uit 3 mm dik koker materiaal welke een sterke witte poedercoating heeft. De verdeler is aan de voorzijde (front) voorzien van een energiezuinige Alpha 2 pomp van Grundfos met energie label A. Met deze zeer stille pomp bespaart u maar liefst 70% op uw energiekosten. Op de pomp heeft u 2 jaar garantie, op de behuizing 5 jaar. De pomp is geplaatst op een opgelaste extra voetplaat, zodat de bevestigingsboutjes van de pomp niet door de koker gedraaid zijn. De pomp is dus droog gemonteerd, waardoor lekkages op de pompbevestiging zijn uitgesloten. De thermostatiseerbare haakse groepsafsluiters zijn dubbel instelbaar en zijn te voorzien van de meeste merken thermische motortjes t.b.v. een ruimte temperatuur naregeling. De water temperatuur is in te stellen met een thermostaatkop, De verdeler is tevens voorzien van een maximaal beveiliging om te voorkomen dat te heet water de vloer in wordt gepompt. Aan de onderzijde zit een vul- en aftapkraan. De groepsuitgangen zijn 3/4"euroconus.

Als toevoeging kan je op de retouraansluitingen van de verdeler nog flowmeters plaatsen. Met een flowmeter op elke groep kan je de groepen op het zelfde niveau inregelen. 

Voor meer informatie over deze verdeler verwijzen wij u graag naar de onderstaande documentatie

HOEVEEL METER BUIS EN WELKE VERDELER HEB IK NODIG ?
Indien u de leidingen als hoofdverwarming wilt aanleggen kan u het beste de leidingen hart op hart 10 cm uit elkaar leggen. Dat houdt in dat u 10 meter slang nodig heeft per M2. Per groep raden wij u aan om 100 meter buis aan te houden.
Bij een ruimte van bijvoorbeeld 40 M2 heeft u dus een 4-groepsverdeler nodig met 400 meter buis. (40x10 = 400 meter buis | per groep 100 meter buis = 4 groepen) 

 

Specificaties

Product

Artikelnummer
151.15TKM152001G
Merk
TKM