Danfoss EFTM 150 matset | Elektrische vloerverwarming

Aantal
€ 314.24 incl. btw
€ 259.70 excl. btw
Levertijd: 2 weken

Productomschrijving

Elektrische vloerverwarming wordt het meest in de badkamer toegepast omdat je in de badkamer te maken krijgt met een korte opwarmtijd en het feit dat er meestal sprake is van een geringe opbouwhoogte in de vloer. De elektrische vloerverwarming functioneert ook onafhankelijk van de centrale verwarming in uw woning. Hierdoor kan je het comfortabel maken in de badkamer. De vloerverwarming kan direct op een tegelvloer of afwerkvloer worden aangebracht. Omdat de elektrische vloerverwarmingsmatten van Danfoss slechts een hoogte hebben van 3,5 cm is het niet nodig om de vloer uit te hakken of uit te frezen. Omdat de matten direct onder de tegelvloer of laminaat liggen verhoogt dit opwarmsnelheid. De slimme meegeleverde Danfoss thermostaat houdt rekening met de benodigde opwarmtijd, zodat uw vloer altijd op het gewenste tijdstip de juiste temperatuur heeft. Dit systeem werkt onafhankelijk van uw reguliere cv systeem. Kwalitatief gezien valt dit systeem van Danfoss wat ons betreft in een hogere klasse dan vele andere merken.

EFTM 150 matset
De EFTM 150 matset bestaat uit een Danfoss vloerverwarmingmat, een DEVIreg Touch inbouwklokthermostaat, vloertemperatuursensor met bijbehorende mantelbuis en alle montagebenodigdheden inclusief een duidelijke Nederlandstalige handleiding.

De vloerverwarmingmat is voorzien van een kwalitatief hoogstaande en zeer flexibele verwarmingkabel. De mat en kabel hebben een totale hoogte van slechts 3,5 mm en zijn 50 cm breed. De als twin-conductor uitgevoerde verwarmingskabel heeft een warmteafgifte van 150 W/m2.

Danfoss hecht grote waarde aan milieuvriendelijke oplossingen, vandaar dat de verwarmingskabel is gemaakt van hoogstaande en loodvrije materialen. De Danfoss EFTM vloerverwarmingmat is voorzien van een zeer sterke zelfklevende laag. En voor extra kleefkracht is ook het tape van deze laag voorzien. Het resultaat is een vloerverwarmingmat die op nagenoeg elke ondergrond kan worden vastgeplakt.

De matsets zijn leverbaar variërend in oppervlakte van 1 tot en met 10 m2 maar kan ook eenvoudig worden uitgebreid met een uitbreidingsmat.

Installatie Video


Voordelen EFTM 150 matset:
  • Sterke zelfklevende laag
  • Eenvoudig te installeren
  • Slechts 3,5 mm opbouwhoogte
  • Flexibel systeem
  • Beste prijs-/kwaliteitsverhouding
  • Betrouwbaar en veilig
  • Zelflerende klokthermostaat  

TIP : Kijkt u ook eens VIA DEZE LINK bij onze voordelige huismerk vloerverwarmingsmatten.
 
Gratis verzending
Bij ons alleen A-merken mét garantie
Achteraf betalen

Productspecificaties

Merk Danfoss
Ruimte Keuken - Badkamer - Slaapkamer - Hal - Toilet

Documentatie