Uw aankoop retourneren

U heeft een bedenktijd van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Wanneer een radiator uit de verpakking is geweest kan de fabrikant verpakkingskosten aan ons doorberekenen welke wij weer door kunnen berekenen naar u. Dit product dient immers weer verkoopklaar gemaakt te worden.
U bent zelf verantwoordelijk voor de retourzending. Dit betekent dat u zelf het transport dient te organiseren, wij komen het product niet bij u ophalen. Ook ruilen we product niet bij u om in combinatie met een levering. Wij verzoeken u om gebruik maken van het onderstaande retourformulier. Uw retourzending wordt alleen verwerkt indien u het retourformulier juist heeft ingevuld en bijgevoegd. Uiteraard kan u de materialen ook persoonlijk afgeven bij ons aan de balie in Drunen.

Zodra het product in goede staat door de radiatorendiscounter is ontvangen wordt het factuurbedrag m.b.t. de aankoop aan de consument binnen 14 dagen terugbetaald. De Radiatorendiscounter gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat u als consument heeft gebruikt, tenzij U instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor u als consument.

Producten die speciaal op maat en klantgericht worden gemaakt kunnen niet meer retour. Dit Geldt voor radiatoren met een linkse aansluiting of die zijn uitgevoerd in een speciale kleur en de JAGA radiatoren/convectoren.
 
Download HIER het retourformulier en stuur dit ingevuld mee met het product.