Intergas Gateway Incomfort basis II

Intergas
112,50(92,98 excl. BTW)
Gratis verzending
14 dagen bedenktijd
Bij ons alleen A-merken mét garantie
Achteraf betalen

Productomschrijving

De Intergas Gateway is geschikt voor toepassing met Intergas Kombi Kompakt HRE en HReco toestellen vanaf 2014. In combinatie met de Intergas Comfort Touch kunt u deze alleen gebruiken bij Kombi Kompakt HRE, HReco of Xtreme toestellen vanaf 2017.

De gateway zorgt voor een verbinding tussen uw ketel, thermostaat en de Intergas Comfort Touch app. De Comfort Touch app is eenvoudig te bedienen op uw smartphone en ontgrendeld diverse functionaliteiten en mogelijkheden. Niet alle functionaliteiten en mogelijkheden worden mogelijk ondersteunt door Incomfort.

De Intergas Comfort Touch app maakt het mogelijk om uw comfort te regelen via uw smartphone. U kunt uw persoonlijke weekprogramma samenstellen tot wel 10 schakelpunten per dag. Voor de installateur is er Service Dashboard ontwikkeld. Hiermee kunt u alle toestellen op afstand monitoren en indien nodig parameterinstellingen wijzigen. Alle ketels van uw klanten zijn in een overzicht te zien, diagnose op afstand is mogelijk en overzicht van mogelijke storingen.

- Uitsluitend toepasbaar in combinatie met de Comfort Touch thermostaat
- Geschikt voor Intergas ketels vanaf bouwjaar 2017
- Bedien uw ketel via uw smartphone
- Realtime inzicht in prestaties en storingen
- Eenvoudig te koppelen met uw Intergas ketel
- 7-Daags programmeerbaar via uw smartphone
- 2 jaar garantie
Accessoires voor de Intergas Gateway Incomfort basis II

Specificaties

Product

Artikelnummer
0DU6802
Merk
Intergas