Vasco Zaros Verticaal | Aluminium radiator

Aantal
€ 1147.96 incl. btw
€ 948.73 excl. btw
Levertijd: 5 weken

Productomschrijving

Deze designradiator is opgebouwd uit verticale aluminiumprofielen in de standaardkleur S600 (witte fijn structuurlak). Aluminium radiatoren zijn lichter dan de traditionele radiatoren, waardoor ze gemakkelijker te monteren zijn. Ze zijn eenvoudig aan de muur te bevestigen, ook in die situaties waarbij ze niet diep verankerd kunnen worden. Aluminium is roestwerend en zodoende zijn deze radiatoren uitermate geschikt voor vochtige ruimtes zoals de badkamer. Een ander voordeel is dat aluminium de warmte zeer goed geleidt. Doordat de aluminium radiatoren een geringe waterinhoud hebben, is de reactiesnelheid groter en wordt de warmte sneller afgegeven aan de ruimte.

Efficiënte warmte mag ook mooi zijn om te zien. De tijd dat het design van radiatoren ondergeschikt was aan hun praktische nut en efficiëntie, is gelukkig voorbij. Aluminium radiatoren lenen zich uitstekend tot een veelvoud van designs, omdat er extrusie op toe te passen is. De kleur van de afwerking kiest u zelf, zodat uw aluminium radiatoren qua vorm en stijl perfect blenden met de rest van uw wooninrichting. Inboeten aan stijl? Daar is geen sprake van wanneer u kiest voor aluminium radiatoren!

De leidingen kunnen middenonder worden aangesloten met bijvoorbeeld het Multilux H blok 4 set van Heimeier. Zie daarvoor de accessoires onderaan.
U heeft ook de mogelijkheid om te kizen voor kleur RAL9016 zonder meerprijs. Graag aangeven bij het opmerkingsveld van uw bestelling.

 
Gratis verzending
Bij ons alleen A-merken mét garantie
Achteraf betalen
Montage mogelijk

Productspecificaties

Merk Vasco
Wattage 75/65/20 C° 1755 W
Ruimte Badkamer - Woonkamer
Hoogte (mm) 1800 mm
Lengte (mm) 525 mm

Accessoires voor de Vasco Zaros Verticaal | Aluminium radiator

€ 75.00 incl. btw
€ 61.98 excl. btw
€ 55.00 incl. btw
€ 45.45 excl. btw
€ 65.00 incl. btw
€ 53.72 excl. btw
€ 55.00 incl. btw
€ 45.45 excl. btw
€ 65.00 incl. btw
€ 53.72 excl. btw