Vasco Niva Soft verticaal

Vasco
Hoogte (mm)
Lengte (mm)
Type
Kleur
396,25(327,48 excl. BTW)
Levertijd: 7 werkdagen
Gratis verzending
14 dagen bedenktijd
Bij ons alleen A-merken mét garantie
Achteraf betalen
Montage mogelijk

Productomschrijving

De Vasco Niva soft radiator is een prachtige verticale designradiator die voorzien is van een gladde, vlakke voorzijde en afgeronde zijkanten. De achterzijde wordt mooi afgesloten d.m.v. ophangbeugels, waardoor je niet achter de radiator kunt kijken. De leidingen kun je middenonder op de radiator aansluiten of links- en rechtsonder de radiator. Dit kan bijvoorbeeld met het prachtige aansluit H-blok van Multilux, dat u terugvindt bij de accessoires. Het is tevens mogelijk om deze radiator te bestellen met rechts aan de zijkant een geïntegreerd ventiel waarop je een thermostaatknop kan plaatsen. Deze zit op deurknop hoogte. De meerprijs bedraagt hiervoor € 88,= . Voor meer info verwijzen wij u graag naar de bijgaande brochure.

Deze radiator is leverbaar met een enkele verwarmingsplaat of met dubbele plaat. De dubbele plaat geeft meer warmte af dan de enkele.

TYPES 
Enkel (NS1L1) en dubbel (NS2L1)

KLEUREN
De standaardkleuren zijn S600 (witte fijn structuurlak), maar voor dezelfde prijs kunt u tevens kiezen voor de kleur RAL 9016 (verkeersbord wit).
Op de kleur 9016 zit overigens wel een levertijd van 4-5 weken. Dat geldt tevens voor de andere speciale kleuren waarin deze radiator leverbaar is.
Indien u deze radiator in een speciale kleur wenst te bestellen, krijgt u te maken met een meerprijs en langere levertijd. Bekijk de kleurenkaart voor de mogelijkheden. 

BEVESTIGINGEN
De ophang-muurbeugels worden meegeleverd in de verpakking. 


Let op: Radiatoren in een andere kleur als de standaard kleur kunnen niet meer retour want deze zijn klantgericht geproduceerd.

Beknopte specificaties

Type
NS1L1
Hoogte
1220 mm
Breedte
440 mm
75/65/20
645 W

Specificaties

Product

Artikelnummer
5413754002735
Merk
Vasco

Fysieke eigenschappen

Type
NS1L1
Hoogte
1220 mm
Breedte
440 mm

Afgifte

75/65/20
645 W