Jaga Tetra Wand in kleur

Jaga
Hoogte (mm)
Lengte (mm)
Kleur
722,85(597,40 excl. BTW)
Levertijd: 2 weken
Gratis verzending
Bij ons alleen A-merken mét garantie
Achteraf betalen
Montage mogelijk

Productomschrijving

De Jaga Tetra is verkrijgbaar in 54 verschillende kleuren waarmee u ervoor kan zorgen dat deze helemaal aansluiten bij de kleuren van uw interieur. Jaga beschikt over 2 milieuvriendelijke elektrostatische poederlaklijnen met recuperatie en zonder gebruik van solventen. Na een grondige voorbehandeling worden de radiatoren gelakt en gebakken bij een temperatuur van ca. 185 °C. Dit zorgt voor een uiterst UV-bestendige en krasvaste afwerking.

De Jaga Tetra radiator heeft een robuuste uitstraling dankzij de verticale rechthoekige blokken die samengevoegd zijn tot een bijzonder ontwerp. Doordat deze blokken dicht op elkaar staan ontstaat er een grote oppervlakte met een hoge warmtestraling.
De zijkanten van de radiator zorgen ervoor dat de ophangpunten uit het zicht vallen. Deze radiator is maar liefst in 3 standaard kleuren te verkrijgen nl. ; Verkeerswit RAL 9016, Parelbruin en Zandstraalgrijs. De leidingen kunnen middenonder of middenboven worden aangesloten, je draait dan éénvoudigweg de radiator om. Deze radiator is toepasbaar in de hal, keuken, woonkamer of badkamer. Wanneer u de Tetra in de keuken of badkamer plaatst willen wij u als tip meegeven om eens te kijken naar de bijpassende handdoekhouder of beugel in de uitvoering geborsteld RVS.

Zelf deze radiator ophangen en aansluiten ? Bekijk de instructievideo

Let op: Dit product wordt speciaal voor u op maat geproduceerd en kan niet worden geretourneerd.

Beknopte specificaties

Hoogte
1800 mm
Breedte
330 mm
75/65/20
984 W

Specificaties

Product

Artikelnummer
JAG_TETW.180033.KLR/MM
Merk
Jaga

Fysieke eigenschappen

Hoogte
1800 mm
Breedte
330 mm

Afgifte

75/65/20
984 W