Jaga Tempo Vrijstaand

Jaga
Kleur
Hoogte (mm)
Lengte (mm)
Type
127,70(105,54 excl. BTW)
Levertijd: 3-6 werkdagen (product kan niet meer retour)
Gratis verzending
Bij ons alleen A-merken mét garantie
Achteraf betalen
Montage mogelijk

Productomschrijving

ACTIE: Bij elke bestelde Jaga Tempo convector in combinatie met een Jaga ventiel krijgt u deze thermostatknop twv € 25,= Kado !

Deze Jaga Tempo is een vrijstaande convector die pootjes wordt geplaatst. Dit is een ideale oplossing indien er geen wand aanwezig is om een radiator op te hangen of indien er een raam aanwezig is die tot aan de vloer doorloopt. De mooi afgewerkte, éénvoudig te monteren radiator in de kleur RAL 9010 kenmerkt zich door de horizontale lijnen op de voorplaat; Een prachtig design !
Deze radiator/convector maakt gebruik van de LOW H2O technologie en is daardoor geschikt voor lage cv watertemperaturen. De Jaga Tempo heeft 90% minder waterinhoud dan een reguliere radiator en geeft daardoor zeer snel zijn warmte af aan de ruimte. Hierdoor valt deze radiator onder de energiezuinige radiatoren. De Jaga Tempo kan zowel links als rechts worden aangesloten d.m.v. het Jaga proventiel (de bedieningskraan) dat mooi wegvalt in de omkasting. Het Jaga proventiel sluit aan op leidingen die naast elkaar uit de vloer komen. Is de situatie anders en komen de leidingen naast elkaar uit de muur dan kan dit opgelost worden doortwee stuks knieën te monteren op het proventiel. Deze convector kan aangevuld worden met een Dynamic Booster Hybrid Upgrade Set, dit zijn ventilatoren die je éénvoudig kan monteren op het verwarmingselement van de radiator waarmee u vaak tot tweemaal zoveel warmteafgifte kan realiseren. Dit is een ideale oplossing indien u gebruikt maakt van een warmtepomp of indien u slechts ruimte hebt voor een kleine radiator die toch veel warmte moet produceren. Met de DBH kan ook lichtelijk gekoeld worden. (light koeling)

De vrije ruimte boven deze convector dient minimaal 10 cm te bedragen, in het geval deze onder een vensterbank geplaatst wordt. Bekijk de Instructievideo voor uitleg over de montage en installatie. Aan deze radiator dient nog een ventiel, een bedieningsknop en klemsets te worden toegevoegd. Bij de accessoires onderaan bieden wij volledige aansluitsets aan waarmee u in één keer alle benodigde items bij elkaar heeft. 

Standaard wordt er in de verpakking meegeleverd : Een Low H2O verwarmingselement, radiatorpootjes met bouten en pluggen, een ontluchter, aftapstop en de radiatorbekleding. 

De werking van een convector :
De convector zuigt van onderaf koude lucht aan en vervolgens dwarrelt er een aangename warme lucht bovenuit de omkasting van de convector. Er ontstaat een warmeluchtcirculatie. De omkasting rondom het verwarmingselement heeft als het ware een schoorsteeneffect. Hoe groter de omkasting is rondom het verwarmingselement des te meer warmte er wordt gegenereerd. De voorplaat van de convector wordt niet warm zoals bij een traditionele radiator, daardoor is deze Jaga convector/radiator veilig voor kinderen. 

Let op: Dit product wordt speciaal op maat en klantgericht geproduceerd en kan niet meer retour

Beknopte specificaties

Type
10
Hoogte
200 mm
Breedte
400 mm
75/65/20
262 W
90/70/20
339 W

Specificaties

Product

Artikelnummer
JAG_TEMF.02004010.101/AS
Merk
Jaga

Fysieke eigenschappen

Type
10
Hoogte
200 mm
Breedte
400 mm

Afgifte

75/65/20
262 W
90/70/20
339 W