Jaga Tempo Hybrid

Jaga
Hoogte (mm)
Lengte (mm)
Type
331,85(274,26 excl. BTW)
Levertijd: 1-2 weken (product kan niet meer retour)
Gratis verzending
Bij ons alleen A-merken mét garantie
Achteraf betalen
Montage mogelijk

Productomschrijving

DE NIEUWSTE JAGA CONVECTOR-RADIATOR  !!

Energiezuinig Verwarmen & Koelen


De Tempo Hybrid heeft naast de Low-H2O technologie voor energiezuinig verwarmen, ook het vermogen om een ruimte lichtelijk te koelen. Dankzij het gloednieuwe DBH-systeem van Jaga kunnen ook compactere modellen verwarmen op lage watertemperaturen. Zowel bij niet-condenserend koelen (light cooling) als bij verwarmen levert de Strada Hybrid de hoogste afgifte. Het toestel is voorzien van een automatische sturing met sensoren, zodat telkens de juiste werkingsstand geactiveerd wordt en je in ieder seizoen verzekerd bent van een optimaal binnenklimaat. 

Met Tempo Hybrid installeer je een totale klimaatoplossing in iedere woning, waarbij elke functie optimaal gestuurd is om het hoogste comfort en een minimaal energieverbruik te garanderen. De prestaties van de Tempo Hybrid zijn gemeten naar de Europese standaard NEN16430. Een woning is een dynamisch gegeven met wisselende temperatuursomstandigheden en comforteisen. Tempo Hybrid anticipeert hierop en regelt snel en nauwkeurig de temperatuur in alle omstandigheden. Het reactievermogen is meer dan ooit bepalend voor het energieverbruik én het comfort.

Tempo Hybrid is voorzien van sensoren voor de ruimte- en watertemperatuur, waardoor volautomatisch de juiste werkingsstand geactiveerd wordt. Het bedieningspaneel toont de functie en de ventilatorsnel­heid aangegeven door rode LED-lampjes bij verwarmen en blauwe bij koelen.

Voorbereid op de toekomst - Spreid uw investering
Nog geen een warmtepompinstallatie? Jaga Hybrid radiatoren laten ook HR-ketels op hun laagste watertemperatuur en op hun hoogste rendement werken. Zo bespaar je direct op de energierekening en is de installatie klaar voor een toekomst zonder CO2-uitstoot en CV-ketel. Elk moment kun je omschakelen naar een installatie met een warmtepomp en dit zonder aan de radiatoren, de warmtedistributie of de leidingen iets te hoeven wijzigen.

Verklaring bij de vermogens : Door de perfecte combinatie van het DBH systeem en de superkrachtige low h2O warmtewisselaar heeft de hoogte van de radiator geen invloed meer op het warmtevermogen. Met het DBH systeem is het maximum vermogen al beschikbaar vanaf de kleinste hoogte

BEKIJK HIER WAT TEMPO HYBRID VOOR JOU KAN BETEKENEN
 

Beknopte specificaties

Type
10
Hoogte
300 mm
Breedte
600 mm
35/30/20
236 W
55/45/20
610 W
Accessoires voor de Jaga Tempo Hybrid

Jaga Set 25

PRO-SLEUTEL

Specificaties

Product

Artikelnummer
TEMW.03006010.101ACO
Merk
Jaga

Fysieke eigenschappen

Type
10
Hoogte
300 mm
Breedte
600 mm

Afgifte

35/30/20
236 W
55/45/20
610 W