Jaga Strada Wand in Kleur

Aantal
€ 206.68 incl. btw
€ 170.81 excl. btw
Levertijd: 21 dagen

Productomschrijving

U bent van harte welkom in onze JAGA SHOWROOM voor uitvoerige informatie en een bezichtiging van deze radiator/convector.

De Jaga Strada is verkrijgbaar in 54 verschillende kleuren waarmee u ervoor kan zorgen dat deze helemaal aansluiten bij de kleuren van uw interieur. Jaga beschikt over 2 milieuvriendelijke elektrostatische poederlaklijnen met recuperatie en zonder gebruik van solventen. Na een grondige voorbehandeling worden de radiatoren gelakt en gebakken bij een temperatuur van ca. 185 °C. Dit zorgt voor een uiterst UV-bestendige en krasvaste afwerking.

De jaga Strada convector is het paradepaardje van JAGA. De voorkant is vlak/glad afgewerkt en het bovenrooster wordt gekenmerkt door strakke horizontale lijnen die over de gehele lengte van de radiator strekken.
Deze radiator hangt strak tegen de wand zonder ruimte tussen de radiator en de muur. Het is mogelijk om tegen een meerprijs te kiezen voor een Jaga Strada in speciale kleur

Deze radiator/convector maakt gebruik van de LOW H2O technologie en is daardoor ook zeer geschikt voor lage cv watertemperaturen (installaties met warmtepompen). De Jaga Tempo heeft 90% minder waterinhoud dan een reguliere radiator en geeft daardoor zeer snel zijn warmte af aan de ruimte. Hierdoor valt deze radiator onder de energiezuinige radiatoren. Kies voor een TWIN model (dubbele warmtewisselaar) zoals type 11 - 16 of 21 voor nog meer warmteafgifte.
Mocht je slechts ruimte hebben voor een kleine convector kan je deze uitrusten met een DBE unit set waarmee je toch nog de benodigde warmte in huis kan halen. Met behulp van de DBE unit set kan je ook bij lage aanvoertemperaturen hoge warmte-afgiften behalen. Deze DBE ventilatoren klik je éénvoudig op de buizen van de warmtewisselaar. Zorg dan wel voor een stopcontact in de buurt van de convector. Klik hier voor meer informatie.

De werking van een convector :
De convector zuigt door onderdruk van onderaf koude lucht aan en zo treedt een systeem van warmteluchtcirculatie in werking. Er dwarrelt een aangename warme lucht bovenuit de omkasting van de convector. De omkasting rondom het verwarmingselement heeft als het ware een schoorsteeneffect. Hoe groter de omkasting is rondom het verwarmingselement des te meer warmte er wordt gegenereerd. De voorplaat van de Jaga Strada wordt niet "gevaarlijk heet" zoals bij een traditionele radiator, daardoor is deze Jaga convector veilig voor kinderen.

AANSLUITMATERIALEN:

De Jaga strada kan zowel links als rechts worden aangesloten d.m.v. het Jaga proventiel of het Jaga H-ventiel (de bedieningskraan) die mooi wegvalt in de omkasting. Het Jaga proventiel en H-ventiel sluit aan op leidingen die naast elkaar uit de vloer komen. Is de situatie anders en komen de leidingen horizontaal uit de muur dan kan dit opgelost worden door 2 stuks bochten te monteren op het proventiel of te kiezen voor het Jaga H-ventiel haaks. Om de leidingen te knellen in het proventiel heb je 2 stuks M24 klemsets nodig, voor het H-ventiel gebruik je 2 stuks 3/4" klemsets. Indien de leidingen niet uit de vloer komen maar aan de zijkant van de radiator kan je een recht RA-N Danfoss ventiel en een recht RLV-S voetventiel toepassen met 1/2" klemsets en een Danfoss bedieningsknop. Geef dit even door aan ons zodat wij kunnen zorgen voor een zijplaat met sleuf i.p.v. een rond gat. De Jaga Strada dient aan de wand op een hoogte van ca. 12 cm van de vloer gemonteerd te worden voor een optimale warmteafgifte. De ruimte boven deze convector dient minimaal 10 cm te bedragen, in het geval deze onder een vensterbank gemonteerd wordt. Deze convector kan aangevuld worden met een DBH unit set, dit zijn ventilatoren die je éénvoudig kan monteren op het verwarmingselement van de radiator waarmee je vaak tot 2 maal zoveel warmteafgifte kan realiseren. Dit is een ideale oplossing indien u gebruikt maakt van een warmtepomp of indien u slechts ruimte hebt voor een kleine radiator die toch veel warmte moet produceren. Met DBH systeem kan ook lichtelijk gekoeld worden. (light koeling) 

AANGEPASTE LEVERTIJDEN : Wegens de vakantiesluiting van de fabrikant JAGA schuiven de levertijden enkele weken op. Mocht u vragen hebben over de levertijd neem dan gerust even contact met ons op.

Let op: De Jaga Strada wordt speciaal op kleur en op maat voor u geproduceerd en kan niet worden geretourneerd.
Gratis verzending
14 dagen bedenktijd
Bij ons alleen A-merken mét garantie
Achteraf betalen
Montage mogelijk

Productspecificaties

Merk Jaga
Wattage 75/65/20 C° 328 W
Ruimte Woonkamer - Slaapkamer
Hoogte (mm) 200 mm
Lengte (mm) 500 mm

Accessoires voor de Jaga Strada Wand in Kleur

€ 107.01 incl. btw
€ 88.44 excl. btw
€ 68.02 incl. btw
€ 56.21 excl. btw
€ 113.67 incl. btw
€ 93.94 excl. btw
€ 188.13 incl. btw
€ 155.48 excl. btw
€ 188.13 incl. btw
€ 155.48 excl. btw
€ 233.34 incl. btw
€ 192.84 excl. btw
€ 56.67 incl. btw
€ 46.83 excl. btw
€ 93.56 incl. btw
€ 77.32 excl. btw
€ 43.83 incl. btw
€ 36.22 excl. btw
€ 43.83 incl. btw
€ 36.22 excl. btw
€ 84.81 incl. btw
€ 70.09 excl. btw
€ 5.78 incl. btw
€ 4.78 excl. btw
€ 56.44 incl. btw
€ 46.64 excl. btw
€ 27.38 incl. btw
€ 22.63 excl. btw
€ 10.35 incl. btw
€ 8.55 excl. btw