Jaga Strada Hybrid in Kleur

Jaga
Hoogte (mm)
Lengte (mm)
Type
Kleur
465,65(384,83 excl. BTW)
Levertijd: ca. 2 weken
Gratis verzending
Bij ons alleen A-merken mét garantie
Achteraf betalen
Montage mogelijk

Productomschrijving

DE NIEUWSTE JAGA CONVECTOR-RADIATOR  !!

Energiezuinig Koelen & Verwarmen


De Strada Hybrid heeft naast de Low-H2O technologie voor energiezuinig verwarmen, ook het vermogen om een ruimte snel te koelen. Dankzij het gloednieuwe DBH-systeem van Jaga kunnen ook compactere modellen verwarmen op lage watertemperaturen. Zowel bij niet-condenserend koelen (light cooling) als bij verwarmen levert de Strada Hybrid de hoogste afgifte. Het toestel is voorzien van een automatische sturing met sensoren, zodat telkens de juiste werkingsstand geactiveerd wordt en je in ieder seizoen verzekerd bent van een optimaal binnenklimaat. 

Met Strada Hybrid installeer je een totale klimaatoplossing in iedere woning, waarbij elke functie optimaal gestuurd is om het hoogste comfort en een minimaal energieverbruik te garanderen. De prestaties van de Strada Hybrid zijn gemeten naar de Europese standaard NEN16430.Een woning is een dynamisch gegeven met wisselende temperatuursomstandigheden en comforteisen. Strada Hybrid anticipeert hierop en regelt snel en nauwkeurig de temperatuur in alle omstandigheden. Het reactievermogen is meer dan ooit bepalend voor het energieverbruik én het comfort.

Strada Hybrid is voorzien van sensoren voor de ruimte- en watertemperatuur, waardoor volautomatisch de juiste werkingsstand geactiveerd wordt. Het bedieningspaneel toont de functie en de ventilatorsnel­heid aangegeven door rode LED-lampjes bij verwarmen en blauwe bij koelen.

Voorbereid op de toekomst - Spreid uw investering
Nog geen een warmtepompinstallatie? Strada Hybrid radiatoren laten ook HR-ketels op hun laagste watertemperatuur en op hun hoogste rendement werken. Zo bespaar je direct op de energierekening en is de installatie klaar voor een toekomst zonder CO2-uitstoot en CV-ketel. Elk moment kun je omschakelen naar een installatie met een warmtepomp en dit zonder aan de radiatoren, de warmtedistributie of de leidingen iets te hoeven wijzigen.

BEKIJK HIER WAT STRADA HYBRID VOOR JOU KAN BETEKENEN

Beknopte specificaties

Type
11
Hoogte
350 mm
Breedte
600 mm
35/30/20
313 W
55/45/20
825 W

Specificaties

Product

Artikelnummer
STRW.03506011.klrACO
Merk
Jaga

Fysieke eigenschappen

Type
11
Hoogte
350 mm
Breedte
600 mm

Afgifte

35/30/20
313 W
55/45/20
825 W