Jaga Mini Wand

Jaga
Hoogte (mm)
Lengte (mm)
Type
Kleur
141,07(116,59 excl. BTW)
Levertijd: 10-15 werkdagen
Gratis verzending
Bij ons alleen A-merken mét garantie
Achteraf betalen
Montage mogelijk

Productomschrijving

Eigenlijk zegt de naam het al: Low H2O – weinig water. De radiatoren hebben voldoende aan tien procent van de normale waterinhoud. Zo’n beperkte hoeveelheid water reageert veel sneller op verwarming in de ketel; en koelt desgewenst natuurlijk ook sneller af. Bovendien is het water eerder rondgepompt door het verwarmingssysteem. De radiatoren zijn dus sneller op temperatuur.

Het wandmodel van de Jaga Mini is uitermate geschikt voor ruimten met een lage borstwering. Het laagste model van de Mini is namelijk enkel 8 centimeter hoog. Bovendien is er voor dit ontwerp gebruikgemaakt van Low-H2O technologie waarbij een ultrasnelle en supergeleidende warmtewisselaar zorgt voor verlaagd energieverbruik en maximale warmteafgifte. Doordat een convector 90% minder waterinhoud heeft dan de traditionele radiator heeft deze convector een zeer snelle reactietijd en wordt de warmte snel afgegeven aan de desbetreffende ruimte. De voorplaat wordt dus niet warm bij een convector waardoor deze ook zeer veilig en kindvriendelijk is te noemen is.

De werking van een convector :
De convector zuigt van onderaf koude lucht aan en vervolgens dwarrelt er een aangename warme lucht bovenuit de omkasting van de convector. Er ontstaat een warmeluchtcirculatie.  De omkasting rondom het verwarmingselement heeft als het ware een schoorsteeneffect. Hoe groter de omkasting is rondom het verwarmingselement des te meer warmte er wordt gegenereerd. De voorplaat van de convector wordt niet warm zoals bij een traditionele radiator, daardoor is deze Jaga convector/radiator veilig voor kinderen. 

De mini is tevens verkrijgbaar als vrijstaand model

Let op dit product wordt speciaal op maat geproduceerd en kan niet worden geretourneerd.

Beknopte specificaties

Type
09
Hoogte
80 mm
Breedte
600 mm
75/65/20
255 W

Specificaties

Product

Artikelnummer
MINW.00806009
Merk
Jaga

Fysieke eigenschappen

Type
09
Hoogte
80 mm
Breedte
600 mm

Afgifte

75/65/20
255 W