Jaga Mini Canal Hybrid (hoogte 14 cm)

Jaga
Lengte (mm)
Breedte (mm)
Kies een rooster
441,07(364,52 excl. BTW)
Levertijd: 3 weken
Gratis verzending
Bij ons alleen A-merken mét garantie
Achteraf betalen
Montage mogelijk

Productomschrijving

Voor grote vensteroppervlakken in woonruimtes en wintertuinen, maar ook voor etalages en kantoren. Met een hoogte vanaf 9 centimeter is Mini Canal zelfs geschikt voor etages en zwevende vloeren. Verborgen onder het rooster zit een supersnel Low-H2O warmtewisselaar. Het volledige binnenwerk is “onzichtbaar” donkergrijs gelakt. Het enige wat nog opvalt is het begaanbare afdekrooster, dat perfect aan het interieur kan aangepast worden.

Aan deze convectoren is een DBE unitset toegevoegd voor nog meer en een snellere warmte realisatie. DBE is een hulpmiddel om extra vermogen uit de Mini Canal convector te halen en zorgt ervoor dat de warmte die in de schacht zit er geforceerd uit gaat. De sensors voelen de watertemperatuur én de ruimtetemperatuur. In de print zit een berekeningsformule en wanneer er 2 graden verschil in temperatuur is tussen de ruimtetemperatuur en de watertemperatuur gaat de DBE in werking. Op het moment dat de temperatuur in de ruimte bijna gehaald wordt gaat de DBE al modulerend in zijn toerental naar beneden.

Bij dit artikel dient nog een elektrische aansluiting VAC te worden bijbesteld, deze wordt voor u voorgemonteerd in de put. Deze voeding is waterdicht.

Let op : deze radiator kan niet meer retour omdat deze speciaal op bestelling wordt geproduceerd

Beknopte specificaties

Breedte
700 mm
75/65/20
542 W

Specificaties

Product

Artikelnummer
MDCL.01407026/DBE
Merk
Jaga

Fysieke eigenschappen

Breedte
700 mm

Afgifte

75/65/20
542 W