Jaga Linea Plus Wand in kleur

Jaga
Hoogte (mm)
Lengte (mm)
Type
Kleur
139,17(115,02 excl. BTW)
Levertijd: 2 weken
Gratis verzending
Bij ons alleen A-merken mét garantie
Achteraf betalen
Montage mogelijk

Productomschrijving

De Jaga Linea is verkrijgbaar in 54 verschillende kleuren waarmee u ervoor kan zorgen dat deze helemaal aansluiten bij de kleuren van uw interieur. Jaga beschikt over 2 milieuvriendelijke elektrostatische poederlaklijnen met recuperatie en zonder gebruik van solventen. Na een grondige voorbehandeling worden de radiatoren gelakt en gebakken bij een temperatuur van ca. 185 °C. Dit zorgt voor een uiterst UV-bestendige en krasvaste afwerking.

Deze prachtig ontworpen wandconvector/radiator is net iets anders uitgevoerd dan de Jaga Strada. Deze convector is voorzien van een strakke, gladde voorplaat met bovenop een bijzonder mooi ontworpen gaatjes-rooster. In tegenstelling tot bijvoorbeeld de Jaga Strada en Tempo zit er tussen de radiator en wand een kleine tussenruimte van ca. 3 cm.

De Linea beschikt over de Low-H2O technologie met supergeleidende en ultrasnelle warmtewisselaar voor een lager energieverbruik en een maximale warmteafgifte. 

De radiator is geschikt voor een geïntegreerd ventiel en volledig onzichtbare, verborgen aansluiting. Hiervoor is het Jaga proventiel zeer geschikt.  Door de sparing aan de zijkant kunnen hier tevens leidingen aangesloten worden die er aan de zijkant recht in gaan. Hiervoor kan je een recht Danfoss aanvoerventiel en recht voetventiel gebruiken. Verder beschikt de Linea zoals alle jaga convectoren over een veilige, lage aanraaktemperatuur.
De Linea is ook beschikbaar als vrijstaand model.

AANSLUITMATERIALEN:

De Jaga Linea kan zowel links als rechts worden aangesloten d.m.v. het Jaga proventiel of het Jaga H-ventiel (de bedieningskraan) die mooi wegvalt in de omkasting. Het Jaga proventiel en H-ventiel sluit aan op leidingen die naast elkaar uit de vloer komen. Is de situatie anders en komen de leidingen horizontaal uit de muur dan kan dit opgelost worden door 2 stuks bochten te monteren op het proventiel of te kiezen voor het Jaga H-ventiel haaks. Om de leidingen te knellen in het proventiel heb je 2 stuks M24 klemsets nodig, voor het H-ventiel gebruik je 2 stuks 3/4" klemsets. Indien de leidingen niet uit de vloer komen maar aan de zijkant van de radiator kan je een recht RA-N Danfoss ventiel en een recht RLV-S voetventiel toepassen met 1/2" klemsets en een Danfoss bedieningsknop. De Jaga Linea dient aan de wand op een hoogte van ca. 12 cm van de vloer gemonteerd te worden voor een optimale warmteafgifte. De ruimte boven deze convector dient minimaal 10 cm te bedragen, in het geval deze onder een vensterbank gemonteerd wordt. 

Let op : Deze radiator wordt klantgericht geproduceerd en kan derhalve niet meer retour worden gezonden.

Beknopte specificaties

Type
10
Hoogte
200 mm
Breedte
500 mm
75/65/20
284 W

Specificaties

Product

Artikelnummer
LINW.02005010.klr
Merk
Jaga

Fysieke eigenschappen

Type
10
Hoogte
200 mm
Breedte
500 mm

Afgifte

75/65/20
284 W