Jaga Linea Plus Vrijstaand 500x200 type 10 | Zandstraalgrijs

Jaga
Hoogte (mm)
Lengte (mm)
Type
Kleur
148,27(122,54 excl. BTW)
Levertijd: 2 weken (product kan niet meer retour)
Gratis verzending
Bij ons alleen A-merken mét garantie
Achteraf betalen
Montage mogelijk

Productomschrijving

U bent van harte welkom in onze JAGA showroom voor uitvoerige informatie en een bezichtiging van deze radiator.

Deze prachtig ontworpen vrijstaande convector/radiator is net iets anders uitgevoerd dan de Jaga Mini. Deze convector is voorzien van een strakke, gladde voorplaat met bovenop een bijzonder mooi ontworpen gaatjes-rooster. 

De Linea beschikt over de Low-H2O technologie met supergeleidende en ultrasnelle warmtewisselaar voor een lager energieverbruik en een maximale warmteafgifte. 

De radiator is geschikt voor een geïntegreerd ventiel en volledig onzichtbare, verborgen aansluiting. Hiervoor is het Jaga proventiel of H-ventiel zeer geschikt.  Door de sparing aan de zijkant kunnen hier tevens leidingen aangesloten worden die er aan de zijkant recht in gaan. Hiervoor kan je een recht Danfoss aanvoerventiel en recht voetventiel gebruiken. Verder beschikt de Linea zoals alle jaga convectoren over een veilige, lage aanraaktemperatuur.
De Linea is ook beschikbaar als wand model. Deze convector kan aangevuld worden met een DBH unit set, dit zijn ventilatoren die je éénvoudig kan monteren op het verwarmingselement van de radiator waarmee je vaak tot 2 maal zoveel warmteafgifte kan realiseren. Dit is een ideale oplossing indien u gebruikt maakt van een warmtepomp of indien u slechts ruimte hebt voor een kleine radiator die toch veel warmte moet produceren. Met de DBH kan ook lichtelijk gekoeld worden. (light koeling)

De werking van een convector :

De convector zuigt door onderdruk van onderaf koude lucht aan en zo treedt een systeem van warmteluchtcirculatie in werking. Er dwarrelt een aangename warme lucht bovenuit de omkasting van de convector. De omkasting rondom het verwarmingselement heeft als het ware een schoorsteeneffect. Hoe groter de omkasting is rondom het verwarmingselement des te meer warmte er wordt gegenereerd. De voorplaat van de convector wordt niet warm zoals bij een traditionele radiator, daardoor is deze Jaga convector/radiator veilig voor kinderen.

AANSLUITMATERIALEN:

De Jaga Linea kan zowel links als rechts worden aangesloten d.m.v. het Jaga proventiel of het Jaga H-ventiel (de bedieningskraan) die mooi wegvalt in de omkasting. Het Jaga proventiel en H-ventiel sluit aan op leidingen die naast elkaar uit de vloer komen. Is de situatie anders en komen de leidingen horizontaal uit de muur dan kan dit opgelost worden door 2 stuks bochten te monteren op het proventiel of te kiezen voor het Jaga H-ventiel haaks. Om de leidingen te knellen in het proventiel heb je 2 stuks M24 klemsets nodig, voor het H-ventiel gebruik je 2 stuks 3/4" klemsets. Indien de leidingen niet uit de vloer komen maar aan de zijkant van de radiator kan je een recht RA-N Danfoss ventiel en een recht RLV-S voetventiel toepassen met 1/2" klemsets en een Danfoss bedieningsknop.  

Let op: Deze radiator wordt klantgericht en op maat geproduceerd en kan niet meer retour

Beknopte specificaties

Type
10
Hoogte
200 mm
Breedte
500 mm
75/65/20
271 W
90/70/20
352 W

Specificaties

Product

Artikelnummer
JAG_LINF.02005010.001/AS
Merk
Jaga

Fysieke eigenschappen

Type
10
Hoogte
200 mm
Breedte
500 mm

Afgifte

75/65/20
271 W
90/70/20
352 W