Filters

LENGTE (mm)
HOOGTE (mm)
WATTAGE (W)
Prijs

Infrarood Radiatoren

Efficiënt verwarmen doet u met een infrarood paneel

Masterwatt heeft een uniek lichtgewicht infrarood verwarming  bedacht voor het plafond. Het paneel weegt 2,1 kg. Door zijn lichte gewicht is deze makkelijk te plaatsen in het raster van een systeemplafond. Het paneel is aan de onderzijde afgewerkt met een gepoedercoate witte aluminium plaat. De bovenzijde bevat hoogwaardig isolatiemateriaal.  

Dankzij de strakke afwerking in witte kleur, is de infrarood paneel verwarming goed combineerbaar in bedrijfsruimtes, wachtruimtes, balies en zelfs in de badkamer. Op deze manier kunt u lokaal en efficiënt verwarmen. U kunt met het infraroodpaneel energievriendelijker verwarmen. Doordat u alleen de plaatsen verwarmt waar mensen zijn, kan een besparing op de energiekosten worden gerealiseerd.

Door het toepassen van infrarood paneel verwarming kunt u de comfort van de ruimte verbeteren. Niet alleen in zakelijke ruimtes, maar ook in huis of de badkamer. Infrarood wordt steeds vaker gebruikt in de badkamer ter vervanging van de traditionele badkamer radiator. Mensen hebben vaak het idee dat infrarood niet geschikt is voor vochtige ruimtes. Daarom hebben wij voor u de eigenschappen op een rij gezet:

  • het paneel heeft een vermogen 420 watt of 840 watt;

  • verschillende formaten beschikbaar;

  • gepoedercoate vlakke witte plaat;

  • hoogwaardige isolatie voor straling onder;

  • geschikt voor montage in systeemplafonds 600x600 mm;

  • lichtgewicht paneel van 2,1 kg;

  • klasse IP44, geschikt voor vochtige ruimtes;

  • gemakkelijk zelf monteerbaar;

  • u krijgt 10 jaar garantie.

Terug in de tijd met verwarming radiator

Vroeger stookten mensen alleen maar lokaal door middel van kachels. Heel soms was op de slaapkamer ook een kachel aanwezig, maar niet vaak. De andere ruimtes in het huis waren dan ook van niet voorzien van radiatoren. Er werd alleen verwarmd daar waar de mens het nodig had. In die tijd kon men niet anders of het nu om economische redenen ging of omdat centrale verwarming er simpelweg gewoon niet was.

Van kachel naar centrale verwarming radiatoren

Centrale verwarming deed zijn grote intrede en kon de huizen tegen aanvaardbare energiekosten verwarmen. In iedere kamer in het huis waren er radiatoren aanwezig en men was blij dat er nu overal in huis warmte heerste. In het begin in ieder geval. Later ging men zich steeds meer realiseren dat de temperaturen in de woonkamer niet dezelfde temperaturen moeten zijn als in de slaapkamer. En werden bepaalde radiatoren in huis dichtgedraaid. Waardoor eigenlijk maar 40 tot 50% van de cv installatie wordt benut. Super zonde natuurlijk!

De huidige verwarming radiatoren

Verwarmen hedendaags schuift meer en meer op naar convectie warmte. Nog steeds hebben veel mensen in hun huis, op iedere kamer een verwarming. Daarvan worden niet alle radiatoren actief gebruikt. Mensen gebruiken eigenlijk op de dag van vandaag nog steeds lokale verwarming. Vaak dus in de woonkamer en of keuken. En mocht het heel koud zijn op de slaapkamer, verwarmen ze deze lichtjes.

Van toen naar nu: Het infrarood paneel

Een combinatie van de lokaal en centraal verwarmen is prima mogelijk. Op sommige plekken in het huis, zoals de badkamer zelfs ideaal. Door het lokaal te verwarmen bespaart u niet alleen op de energiekosten, maar het kan ook zeker bijdragen aan extra comfort in uw badkamer.

Hoe werkt het?

Op onze website vindt u het infraroodpaneel samen met eventuele bedieningspanelen. Zo kunt u het paneel intelligent bedienen of zelfs met een app op uw telefoon. Mocht u meer informatie willen met betrekking tot infraroodpanelen, dan kunt u via onze contactpagina  contact opnemen met een van onze vakkundige service medewerkers. Zij kunnen uw laatste vragen eventueel nog beantwoorden. 

Nieuwsgierig geworden naar het assortiment van Masterwatt?

Masterwatt is dé voorloper op het gebied van elektrisch en lokaal verwarmen. Op Radiatorendiscounter.nl vindt u verschillende modellen elektrische radiatoren, die u ook kan bedienen met een van de intelligente bedieningspanelen. Heeft u een model van Masterwatt gezien, maar staat deze niet op onze website? Neem dan contact met ons op per mail: info@radiatorendiscounter.nl. Ook al hebben wij een model niet in het assortiment, het is voor ons geen probleem om de prijzen van uw gewenste radiator op te vragen.

 

 

Sorteren op
2 resultaten

Infraroodpaneel Systeemplafond Raster

Uitvoering: 595 x 595 mm
€ 324.00 incl. btw

Infraroodpaneel Systeemplafond Raster

Uitvoering: 1190 x 595 mm
€ 410.00 incl. btw