Henrad Standaard / Stelrad Accord

Henrad
Hoogte (mm)
Lengte (mm)
Type
Kleur
13,38(11,06 excl. BTW)
Levertijd: 1 - 2 dagen
Gratis verzending vanaf €50
14 dagen bedenktijd
Bij ons alleen A-merken mét garantie
Achteraf betalen
Montage mogelijk

Productomschrijving

De Henrad standaard / Stelrad accord A-merk radiator dient als basis voor alle andere radiatoren binnen het Henrad/Stelrad assortiment. Het is een herkenbare, koud gewalste solide stalen radiator met een zeer hoge warmteafgifte. Deze radiator is voorzien van aangelaste ophangstrippen voor een onzichtbare ophanging. U heeft op deze radiator 10 jaar garantie op lak en waterdichtheid.

Tip : Kijk ook even bij de Henrad Standaard all-in radiator, dat is dezelfde radiator maar dan met J-ophangbeugels, een ontluchter en een blindstop in de verpakking.

KLEUR
Standaard wordt deze radiator geleverd in de kleur RAL 9016 (Verkeerswit). Maar de radiator is ook verkrijgbaar in allerlei andere kleuren. Bekijk hiervoor de kleurenkaart. Als u kiest voor een andere kleur dient u er rekening mee te houden dat deze radiator speciaal voor u wordt geproduceerd. Houdt daarom rekening met een verwachte levertijd van 4-5 weken en geen mogelijkheid tot retourneren. 
Een erg mooie en handige toevoeging is beslist de Henrad handdoekbeugel, zie daarvoor het onderstaande accessoire overzicht.

Aansluiting Radiator:
Deze radiator heeft 4 zijaansluitpunten; Indien de situatie zodanig is dat er 2 pijpjes dicht naast elkaar uit de vloer komen kan u kiezen voor de complete radiator ventiel combinatieset. Indien de leidingen recht aan de zijkant de radiator ingaan kan u kiezen voor de Danfoss RA-N 15 rechte kraan in combinatie met het rechte RLV-S retour voetventiel van Danfoss. Hieraan dient nog wel een handbediende- of thermostaatknop toe te voegen met 2 stuks 1/2" Danfoss Klemkoppeling.

! LET OP : Een ophangbeugel in de juiste hoogte dient apart te worden bijbesteld. U kan daarbij kiezen voor de J-beugel of L-console (Bij de Henrad Softline 4 plus zit deze wel inbegrepen) Ook erg handig is de ontluchter + aftapper set

 

Beknopte specificaties

Type
10
Hoogte
300 mm
Breedte
500 mm
75/65/20
169 W
90/70/20
214 W
Accessoires voor de Henrad Standaard / Stelrad Accord

Blindstop 1/2"

Specificaties

Product

Artikelnummer
HEN_430000
Merk
Henrad

Fysieke eigenschappen

Type
10
Hoogte
300 mm
Breedte
500 mm

Afgifte

75/65/20
169 W
90/70/20
214 W