Henrad Standaard All-in

Henrad
Hoogte (mm)
Lengte (mm)
Type
Kleur
21,54(17,80 excl. BTW)
Gratis verzending vanaf €50
14 dagen bedenktijd
Bij ons alleen A-merken mét garantie
Achteraf betalen
Montage mogelijk

Productomschrijving

De Henrad standaard All-in radiator dient als basis voor alle andere radiatoren binnen het Henrad assortiment. Het is een herkenbare, koud gewalste solide stalen radiator met een zeer hoge warmteafgifte. Deze radiator is voorzien van aangelaste ophangstrippen voor een onzichtbare ophanging. U heeft op deze radiator 10 jaar garantie op lak en waterdichtheid. 

KLEUR
Standaard wordt deze radiator geleverd in de kleur RAL 9016 (Verkeerswit). Maar de radiator is ook verkrijgbaar in allerlei andere kleuren. Bekijk hiervoor de kleurenkaart. Als u kiest voor een andere kleur dient u er rekening mee te houden dat deze radiator speciaal voor u wordt geproduceerd. Houdt daarom rekening met een verwachte levertijd van 4-5 weken en geen mogelijkheid tot retourneren. 
Een erg mooie en handige toevoeging is beslist de Henrad handdoekbeugel, zie daarvoor het onderstaande accessoire overzicht.

Aansluiting Radiator:
Deze radiator heeft 4 zijaansluitpunten; Indien de situatie zodanig is dat er 2 pijpjes dicht naast elkaar uit de vloer komen kan u kiezen voor de complete radiator ventiel combinatieset. Indien de leidingen recht aan de zijkant de radiator ingaan kan u kiezen voor de Danfoss RA-N 15 rechte kraan in combinatie met het rechte RLV-S retour voetventiel van Danfoss. Hieraan dient nog wel een handbediende- of thermostaatknop toe te voegen met 2 stuks 1/2" Danfoss Klemkoppeling.

In de verpakking worden L-ophangbeugels (voor de ophangstrippen), een ontluchter en een blindstop meegeleverd; All-in dus !

Beknopte specificaties

Type
11
Hoogte
300 mm
Breedte
500 mm
75/65/20
259 W

Specificaties

Product

Artikelnummer
0601031105
Merk
Henrad

Fysieke eigenschappen

Type
11
Hoogte
300 mm
Breedte
500 mm

Afgifte

75/65/20
259 W