Henrad Everest Plan

Henrad
Hoogte (mm)
Lengte (mm)
Type
Kleur
180,26(148,98 excl. BTW)
Levertijd: 1-2 werkdagen (m.u.v. type 33)
Gratis verzending
14 dagen bedenktijd
Bij ons alleen A-merken mét garantie
Achteraf betalen
Montage mogelijk

Productomschrijving

De Henrad Everest Plan is een prachtig afgewerkte horizontale designradiator die voorzien is van een vlakke voorplaat, een boven- sierrooster en zijplaten. Deze A-merk radiator kan traditioneel aan de zijkant worden aangesloten maar ook rechtsonder met behulp van een H-Blok ventiel. Zie daarvoor de accessoires onderaan. Deze Henrad radiator is uitgerust met een geïntegreerd stromingsbuisje dat correspondeert met de rechts onderaansluiting. Door deze aansluitmogelijkheid kunt u de leidingen perfect wegwerken in de muur. Rechts bovenin de radiator zit een vooringesteld thermostaatventiel waarmee je de radiator kan bedienen. Op dit thermostaatventiel kan een M30 thermostaatknop of handbediende knop gedraaid worden. In de verpakking wordt meegeleverd een insert/thermostaatventiel, een blind- en ontluchtingssstop en L-ophangbeugels. U kan deze radiator ook bestellen met een linkse onderaansluiting of in een andere kleur, de levertijd bedraagt dan ca. 4-5 weken. Deze radiatoren worden speciaal voor u geproduceerd en kunnen daarom niet meer retour.

De Henrad Everest Plan is ook perfect te combineren met de Henrad Alto Plan radiator. De Alto serie is in feite een verticale versie van de Everest ; Een prachtige combinatie voor in uw woning. 

TIP : De vlakke voorplaat en zijkanten van de radiator kan u ook door ons laten voorzien van een print naar wens; Een vakantiefoto, een stripfiguur, het logo van uw bedrijf of een foto van uw grote liefde  kijk voor meer info op RADIATORPRINT.NL

Beknopte specificaties

Type
11
Hoogte
500 mm
Breedte
400 mm
75/65/20
310 W
90/70/20
392 W

Specificaties

Product

Artikelnummer
HEN_433259
Merk
Henrad

Fysieke eigenschappen

Type
11
Hoogte
500 mm
Breedte
400 mm

Afgifte

75/65/20
310 W
90/70/20
392 W