Henrad Alto Plan | Stelrad Vertex Plan

Henrad
Hoogte (mm)
Lengte (mm)
Type
Kleur
344,60(284,79 excl. BTW)
Levertijd: 2-3 dagen
Gratis verzending
14 dagen bedenktijd
Bij ons alleen A-merken mét garantie
Achteraf betalen
Montage mogelijk

Productomschrijving

U bent van harte welkom in onze showroom voor uitvoerige informatie en een bezichtiging van deze radiator.

De Henrad Alto Plan | Stelrad Vertex Plan is een prachtige verticale designradiator met een vlakke, gladde voorplaat. De zijkanten van deze radiator zijn afgedicht met zijplaten waardoor je geen inkijk hebt tussen de panelen van de radiator.
Deze A-merk radiator heeft maar liefst 6 aansluitpunten voor de leidingen; Midden onder , links- en rechtsonder en links- en rechtsboven. Indien de leidingen uit het plafond komen en u de leidingen bovenin de radiator wilt aansluiten dient u de radiator om te draaien met de midden onderaansluiting naar boven wijzend. Bij de foto's treft u een tekening aan met de aansluitmogelijkheden. Deze verticale radiator wordt geleverd met ophangbeugels, 1 x ontluchtingsstop 1/2" en 3 x blindstop 1/2".
Als tip willen wij u meegeven dat deze radiator op z'n mooist uitkomt op de muur indien u de leidingen in de muur freest en u gebruik maakt van de midden onderaansluiting ; Deze radiator zweeft dan als het ware op de muur zonder dat de leidingen in het zicht vallen. Erg mooi sluit dan aan het H-blok ventiel van Multilux met witte of verchroomde afwerkcover, zie daarvoor de onderstaande asseccoires. In die situatie waarbij de aanvoer- en de retourleiding andersom aangesloten dient te worden, kan u het Herz kruisstuk toepassen. 

TIP : De vlakke voorplaat en zijkanten van de radiator kan u ook door ons laten voorzien van een print naar wens; Een vakantiefoto, een stripfiguur, het logo van uw bedrijf of een foto van uw grote liefde  kijk voor meer info op RADIATORPRINT.NL


             

Beknopte specificaties

Type
11
Hoogte
1600 mm
Breedte
300 mm
75/65/20
588 W
90/70/20
746 W
Accessoires voor de Henrad Alto Plan | Stelrad Vertex Plan

Specificaties

Product

Artikelnummer
HEN_414800
Merk
Henrad

Fysieke eigenschappen

Type
11
Hoogte
1600 mm
Breedte
300 mm

Afgifte

75/65/20
588 W
90/70/20
746 W