Filters

LENGTE (mm)
HOOGTE (mm)
WATTAGE (W)
Prijs

Dimplex

Dimplex

Dimplex Benelux bestaat al ruim 175 jaar, waarvan ze de afgelopen 70 jaar werken op het gebied van elektrisch verwarmen. Met het patent op de Opti-mitst techniek is Dimplex de marktleider voor elektrische verwarmingsradiatoren. Op het hoofdkantoor in Heerenveen wordt er continu gewerkt aan nieuwe slimme elektrische oplossingen. Voor nu en later. Ook de toekomst is belangrijk om naar te kijken, met nieuwe duurzame oplossingen op het gebied van elektrisch verwarmen. 

Dimplex, de juiste keuze voor elektrische verwarming.

Stijlvol elektrisch verwarmen

Met de elektrische convectoren van Dimplex komen comfort, stijl en online intelligentie samen in uw woon- of slaapkamer. Strak wit design voorzien van functionele details. De in het design meegenomen uitstroomopeningen voorzien u van aangename warmte tijdens de koude dagen. Bij de convector worden de ophangbeugels meegeleverd, maar u heeft ook de mogelijkheid om de Dimplex wielen erbij te bestellen. Zo rijdt u de elektrische radiator naar de gewenste ruimte binnenshuis.

Voor ieder warmteprobleem is er een Dimplex oplossing

Voor welke ruimte dan ook, er is altijd een passende Dimplex elektrische verwarmingsradiator te vinden. Degelijk wit design dat warmte levert op ieder gevraagd moment. De convectoren van Dimplex weten zich aan te passen naar ieders interieur en zorgen voor onopvallende warmte. 

Ook aan de kleintjes onder ons heeft Dimplex gedacht, met de speciale Child-lock toets voorkomt u dat uw kleine kinderen gaan spelen met de verwarming. Hierdoor kunnen uw kinderen veilig boven spelen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken.

Het voordeel van elektrisch verwarmen

Het feit is dat elektrisch verwarmen duurzamer is dan cv verwarming. Maar er zijn andere  voordelen ten opzichte van centrale verwarming, zoals:

  • Modern aanzicht door het strakke voorpaneel
  • Zeer nauwkeurige en stille elektronische thermostaat
  • IP24 keurmerk. Dit keurmerk is geschikt om in zones 2 en 3 te verwarmen. ( Badkameromgevingen)
  • Dubbel geïsoleerd, met snoer en stekker voor zowel stopcontact als montage
  • Neemt weinig ruimte in dankzij zijn slanke design
  • Bewezen laag energieverbruik in de stand-by modus, maar liefst 0,5 kW
  • Geleverd met speciale omhangbeugel
  • Optioneel kunt u nog kiezen voor de Dimplex wielen. Zo maakt u de verwarmingradiator vrijstaand

Elektrisch verwarmen via uw telefoon of app

Iedere Dimplex elektrische radiator is uitgerust met een manueel controle-unit. Via de controle-unit kunt u eenvoudig de juiste temperatuur of dag-week timer programma’s instellen. Geniet van aangename warmte op aanvraag.

Door een eenvoudige omwisseling kunt u de elektrische verwarmingsradiator bedienen via een app op uw telefoon of tablet. Via de app kunt u op afstand de radiator bedienen en op de eventuele Child-lock modus zetten. Het is ook mogelijk om een pincode in te stellen op uw convector, zo kan alleen de beheerder de instellingen veranderen.

Wilt u meer informatie over de werking van Dimplex convectoren of heeft u een Dimplex elektrische convector gezien die u graag wilt hebben? Onze servicemedewerkers staan voor u klaar per telefoon, e-mail of whatsapp. Langskomen in onze showroom mag natuurlijk ook.

Sorteren op
5 resultaten

DIMPLEX PLX-E ELEKTRISCHE CONVECTOR

Wattage 75/65/20 C°: 500
Uitvoering: Hoogte 430 Breedte 450
€ 234.10 incl. btw

DIMPLEX PLX-E ELEKTRISCHE CONVECTOR

Wattage 75/65/20 C°: 1000
Uitvoering: Hoogte 430 Breedte 620
€ 242.85 incl. btw

DIMPLEX PLX-E ELEKTRISCHE CONVECTOR

Wattage 75/65/20 C°: 1500
Uitvoering: Hoogte 430 Breedte 690
€ 247.50 incl. btw

DIMPLEX PLX-E ELEKTRISCHE CONVECTOR

Wattage 75/65/20 C°: 2000
Uitvoering: Hoogte 430 Breedte 860
€ 250.80 incl. btw

DIMPLEX PLX-E ELEKTRISCHE CONVECTOR

Wattage 75/65/20 C°: 3000
Uitvoering: Hoogte 430 Breedte 860 diepte 143
€ 297.00 incl. btw