Jaga Oxygen Refresh Unit

Aantal
€ 1448.15 incl. btw
€ 1196.82 excl. btw
Levertijd: 2 weken

Productomschrijving

Oxygen Refresh unit voor inbouw in radiator, incl. G3 filter en elektrische afsluitbare klep. Aansturing door ingebouwde CO2 sensor.


De Jaga Oxygen is een intelligent gestuurd en energiebesparend luchtverversingssysteem waarmee u de luchtkwaliteit van bijvoorbeeld uw woonkamer of kantoorruimte enorm verbetert. Een gezond binnenklimaat is immers enorm belangrijk. De luchttoevoer is op basis van de gemeten CO2 waarde in de desbetreffende ruimte. Dit systeem dient gecombineerd te worden met een standaard afzuigbox die de vervuilde lucht afzuigt. Deze is vaak al aanwezig in uw toilet- of badkamerruimte. 
Oxygen2 is een gedecentraliseerde luchttoevoer unit en dient ingebouwd te worden in een jaga Tempo of Jaga Strada omkasting boven het verwarmingselement. De radiator wordt gewoon aangesloten op het cv-circuit en het ventilatiegedeelte op een stopcontact. De convector dient voor een optimale werking een minimale hoogte te hebben van 50 cm. Bij de OXRE.015 dient de mininale lengte van de omkasting 90 cm te bedragen, bij de OXRE.020 dient de lengte minimaal 110 cm te zijn. U dient een wandcontactdoos 230 V + randaarde in de omkasting te voorzien. De unit wordt geplaatst in de convectoromkasting tegen de buitenmuur met een rond gat voor de luchttoevoer. De Oxygen2 is ook beschikbaar als stand-alone zonder radiator, hiervoor kan je bijvoorbeeld een losse omkasting van een Jaga Strada gebruiken.

Uit onderzoek door TNO is gebleken dat de Jaga Oxygen2 het energiezuinigste vraaggestuurde ventilatiesysteem van Nederland is. Zo heeft het systeem de minste ventilatieverlies bij het laagst mogelijke elektriciteitsverbruik zonder dat dit ten koste gaat van de luchtkwaliteit. Verder zorgt de combinatie van de Oxygen2 met Low-H2O voor minder stookkosten en direct een beter energielabel van de woning.


Oxygen Refresh unit 015

Afmetingen ca. (HxLxD): 36 x 56 x 10,4 cm

Bij nominale snelheid,

Capaciteit : 75 m³/h

Geluid vermogen : 29,8 dB(A)

Stroomverbruik : 5W

Oxygen Refresh unit 020

Afmetingen ca. (HxLxD): 36 x 71 x 12,5 cm

Bij nominale snelheid,

Capaciteit : 90 m³/h

Geluid vermogen : 29,3 dB(A)

Stroomverbruik : 5WLeest u voor meer informatie de onderstaande documentatie of breng een bezoek aan onze showroom voor een bezichtiging en uitvoerige informatie.

 
Gratis verzending
Bij ons alleen A-merken mét garantie
Achteraf betalen

Productspecificaties

Merk Jaga

Documentatie