Jaga Dynamic Booster Hybrid Upgrade Set

Aantal
€ 239.00 incl. btw
€ 197.52 excl. btw
Levertijd: 10 weken

Productomschrijving

TIJDELIJKE AANBIEDING! STERK IN PRIJS VERLAAGD!

Om uw Jaga convector te upgraden naar een duurzame (warmtepomp-)installatie heeft Jaga een booster ontwikkelt om het vermogen te verhogen en om niet-condenserend te koelen met een zeer laag energieverbruik. Deze DBH Upgrade maakt het mogelijk om de watertemperatuur van jouw CV-installatie sterk te verlagen zonder de radiatoren te vergroten of leidingen te moeten vervangen. Het upgraden van jouw bestaande Jaga radiatoren met de DBH Upgrade is de eenvoudigste weg naar elke lage temperatuur installatie of emissievrije warmtepompinstallatie voor verwarmen én koelen.
De Jaga Dynamic Booster Hybride heeft naast de Low-H2O technologie voor energiezuinig verwarmen, ook het vermogen om een ruimte snel te koelen. Dankzij het gloednieuwe DBH-systeem van Jaga kunnen ook compactere modellen verwarmen op lage watertemperaturen. Dit product is voorzien van een automatische sturing met sensoren, zodat telkens de juiste werkingsstand geactiveerd wordt en je in ieder seizoen verzekerd bent van een optimaal binnenklimaat. 

Nog geen warmtepompinstallatie? Kies dan voor Strada en laat je HR-ketel op zijn laagste watertemperatuur werken en dus op zijn hoogste rendement. Zo bespaar je direct op de energierekening. Elk moment kun je omschakelen naar een installatie met een warmtepomp, door het Dynamic Boost Hybrid-systeem toe te voegen.

Voor het kiezen van de juiste set dien je de lengte van de omkasting op te meten. Deze set kan toegevoegd worden aan de Jaga Strada - Tempo - Mini (alleen mogelijk bij hoogte 28 cm/type 10-15-20) - Linea - Jaga wandinbouw.

Hulp nodig? Klik hier voor: INSTALLATIEVIDEO DBH UPGRADE

 

Gratis verzending
Bij ons alleen A-merken mét garantie
Achteraf betalen

Productspecificaties

Merk Jaga
Wattage 75/65/20 C° 901 W