Foto op radiator

Heeft u er weleens aan gedacht om niet voor een onopvallende radiator te kiezen, maar hem juist het middelpunt van de aandacht te maken? Met een radiatorprint bepaalt u zelf het uiterlijk van uw radiator en heeft u een uniek kunstwerk aan de muur hangen.
Bestel direct

Hoe plaats ik een foto op mijn radiator?

U kiest het formaat en de afbeelding voor uw radiator, en wij gaan vervolgens voor u aan de slag om de radiator op maat voor u te maken. U kunt een foto kiezen uit onze fotogalerij, of zelf een afbeelding uploaden. Zo heeft u helemaal zelf in de hand hoe uw radiator eruit komt te zien.

Wilt u meer weten? Start een chat, bel ons tijdens kantooruren of kom langs in onze showroom.

Logo op radiator

Hoewel bij radiatorprint uw eerste gedachte waarschijnlijk naar een foto uitgaat, kunt u natuurlijk ook uw bedrijfslogo op de radiator laten printen. Een leuke binnenkomer in de ontvangstruimte, op uw kantoor of in de vergaderruimte.

Radiator als marketingtool

Naast uw eigen bedrijfslogo, kunt u de radiator ook gebruiken om sponsoren of partners te vermelden, het menu van uw restaurant te tonen of een andere reclameboodschap te communiceren. Wisselt uw boodschap regelmatig, dan is dat geen probleem. We vervangen uw radiatorprint graag.

Inspiratie voor je radiatorprint

Naast een logo, kunt u bijvoorbeeld een mooie natuurfoto op uw radiator laten printen om de natuur in huis te halen. Andere opties zijn bijvoorbeeld een houtprint, een mooie familiefoto, een haardvuur of een print van uw favoriete schilderij. Denk ook aan een wereldkaart of een abstract patroon. Alles is mogelijk.

Radiatorprint is vervangbaar

Wordt u enthousiast van het idee van een print op uw radiator, maar wilt u op den duur graag een andere foto, reclameboodschap of versie van uw logo tonen? Dan vervangen we de print graag voor u. Neem dan even contact met ons op via info@radiatorprint.nl, en we zorgen dat u binnen de kortste keren weer een afbeelding op uw radiator hebt staan waar u enthousiast van wordt.
Neem contact op