Foto op radiator

Heb je er weleens aan gedacht om niet voor een onopvallende radiator te kiezen, maar hem juist het middelpunt van de aandacht te maken? Met een radiatorprint bepaal je zelf het uiterlijk van je radiator en heb je een uniek kunstwerk aan de muur hangen.
 

Hoe plaats ik een foto op mijn radiator?

Jij kiest het formaat en de afbeelding voor je radiator, en wij gaan vervolgens voor je aan de slag om de radiator op maat voor je te maken. Je kunt een foto kiezen uit onze fotogalerij, of zelf een afbeelding uploaden. Zo heb je helemaal zelf in de hand hoe je radiator eruit komt te zien.

Wil je meer weten? Start een chat, bel ons tijdens kantooruren of kom langs in onze showroom.

Logo op radiator

Hoewel bij radiatorprint je eerste gedachte waarschijnlijk naar een foto uitgaat, kun je natuurlijk ook je bedrijfslogo op de radiator laten printen. Een leuke binnenkomer in de ontvangstruimte, op je kantoor of in de vergaderruimte.
Voorbeelden radiatorprint

Radiator als marketingtool

Naast je eigen bedrijfslogo, kun je de radiator ook gebruiken om sponsoren of partners te vermelden, het menu van je restaurant te tonen of een andere reclameboodschap te communiceren. Wisselt je boodschap regelmatig, dan is dat geen probleem. We vervangen je radiatorprint graag.

Inspiratie voor je radiatorprint

Naast een logo, kun je bijvoorbeeld een mooie natuurfoto op je radiator laten printen om de natuur in huis te halen. Andere opties zijn bijvoorbeeld een houtprint, een mooie familiefoto, een haardvuur of een print van je favoriete schilderij. Denk ook aan een wereldkaart of een abstract patroon. Alles is mogelijk.

Radiatorprint is vervangbaar

Word je enthousiast van het idee van een print op je radiator, maar wil je op den duur graag een andere foto, reclameboodschap of versie van je logo tonen? Dan vervangen we de print graag voor je. Neem dan even contact met ons op via info@radiatorprint.nl, en we zorgen dat je binnen de kortste keren weer een afbeelding op je radiator hebt staan waar je enthousiast van wordt.