Filters

Prijs

Dakbeschotbeugel

Wat is een dakbeschotbeugel?

Deze beugel zorgt ervoor dat bijvoorbeeld tijdens een zware storm uw dakdoorvoer niet los kan raken. U bevestigt de beugel aan het dakbeschot en klemt vervolgens de beugels om uw dakdoorvoer.

Hoe monteert u de dakbeschotbeugel?

Wij leggen u in een paar stappen uit, hoe u de beugel moet bevestigen.

 1. Bevestig de beugel aan de zijkant

 2. Positioneer de beugel

 3. Teken vervolgens af en boor de gaten

 4. Bevestig nu de beugel aan het dakbeschot

 5. U kunt nu de beugel om uw dakdoorvoer sluiten

Bent u niet direct in het bezit van een dakbeschotbeugel? Dan is dat helemaal geen probleem, u kunt de beugel ook achteraf monteren.

Montage tip van Radiatorendiscounter.nl: 

Om de dakdoorvoer veilig en luchtdicht te monteren is het van belang om als eerste de dakdoorvoer te plaatsen. Vervolgens plaatst u het manchet en dan plaatst u de dakbeschotbeugel.

Wat zijn de voordelen van een dakbeschotbeugel?

Radiatorendiscounter.nl zet alle voordelen voor u op een rij. Zo ziet u in een oogopslag waarom het plaatsen van de beugel zo belangrijk is.

 • De beugel is van het vertrouwde merk Ubbink

 • Veilig en luchtdichte afwerking

 • Eenvoudig te monteren

 • Achteraf montage mogelijk

 • Gemaakt van hoogwaardige kwaliteit kunststof

 • Mooie afwerking

Dakbeschotbeugel van het merk Ubbink

Ubbink werkt al jarenlang hard om mensen een zo gezond mogelijk binnenklimaat te geven. Dankzij slimme innovaties bieden zij oplossingen aan voor een duurzaam en energiezuinig wooncomfort. Met gebruiksvriendelijke artikelen in het assortiment, kan iedereen zijn woning op een verantwoordelijke manier veilig en gezond maken. 

Wat kost het monteren van een dakbeschotbeugel?

Het monteren van de beugel kunt u eenvoudig zelf met de bijgeleverde instructiekaart. Maar wij raden het u toch altijd aan om het plaatsen van een dakdoorvoer te laten uitvoeren door een erkend installateur. De monteur zal er voor zorgen dat alles volgens de juiste richtlijnen wordt geplaatst.

Een dakbeschotbeugel kopen?

Op onze website vindt u de beugel van het merk Ubbink in de kleur zwart met een diameter van 100-131 PP. Wilt u graag meer informatie ontvangen over dakdoorvoer en toebehoren, dan kunt u contact met ons opnemen en onze klantenservice helpt u graag verder.

Sorteren op
1 resultaat