Betaalmogelijkheden

iDEAL

Met iDeal kunt u snel, vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDeal is een gemakkelijke en snelle manier van betalen, deze betaalwijze wordt binnen enkele ogenblikken goedgekeurd door de bank. Wij kunnen dus snel overgaan tot verzending. U rekent af in uw vertrouwde internet bankomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Heeft u toegang tot internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of de Triodos Bank? Dan kunt u zonder speciale software gebruikmaken van iDEAL, de makkelijkste manier van betalen op internet.

De voordelen op een rij:

  • Snel, simpel en veilig online betalen via je eigen bank.
  • iDEAL is bij Radiatorendiscounter.nl volledig gratis.

Achteraf betalen met Capayable® (+ € 1,50)

Een Online bestelling vooraf betalen is niet meer van deze tijd. U wilt eerst zeker weten dat u precies heeft gekregen wat u heeft besteld. Dat is de zekerheid die 'Achteraf betalen met Capayable' u biedt. Indien u kiest voor 'Achteraf betalen met Capayable' ontvangt u eerst uw bestelling thuis. Na de bestelling ontvangt u per e-mail de factuur met betaalinstructies. U heeft dan 14 dagen de tijd om te betalen. Met Capayable kan u achteraf betalen tot een bedrag van € 500,=  Mocht u voor het eerst betalen met Capayable dan kan u achteraf betalen tot een bedrag van € 350,=. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden dan kan u natuurlijk de bestelling betalen door te kiezen voor een andere betaalmethode.
Kijk voor meer informatie op www.capayable.nl of bekijk de betalingsvoorwaarden 

Gespreid betalen met Capayable®

Capayable faciliteert voor (MERCHANT) de betaaldienst: betalen in 3 termijnen (0% rente). De eerste termijn betaal je direct, de tweede en derde termijn betaal je respectievelijk binnen 30 en 60 dagen. Zo geniet je nu al van de bestelling en beschik je over flexibel betaalgemak. Het minimale bestelbedrag is € 100,= en het maximale bestelbedrag is € 3000,= 
Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk je bestelling betalen door te kiezen voor een andere betaalmethode. Wil je meer informatie over betalen in 3 termijnen van Capayable? Bezoek dan : www.capayable.com of bekijk de betalingsvoorwaarden  

We leggen het Gespreid betalen uit aan de hand van een voorbeeld:

  1. Stel je voor, je ziet een prachtige design radiator van € 1.500,-. Je rondt de bestelling af en kiest op de afrekenpagina voor Capayable – Gespreid betalen. Op datzelfde moment controleert Capayable jouw gegevens. Is de controle in orde dan betaal je meteen de eerste termijn, in dit geval dus € 500,-.
  2. De betaling is gelukt en de webwinkel gaat de bestelling zo snel mogelijk verzenden. Binnen enkele dagen ontvang je de nieuwe radiator.
  3. De tweede en derde termijnen betaal je respectievelijk voor dag 30 en dag 60. Daarom ontvang je twee dagen van tevoren een e-mail met daarin een betaallink. Zo kan je de betaling makkelijk en vertrouwd voldoen. Wanneer beide termijnen van eveneens € 500,- zijn voldaan is het traject volledig afgerond. Wil je de bestelling retour sturen? Doe dit dan binnen de aangegeven termijn van de webwinkel.

    Gespreid betalen is mogelijk vanaf een aankoopbedrag van € 500,= , de kosten voor deze betaaldienst bedragent € 32,75

Overschrijving

Ook is het mogelijk om via bankoverschrijving te betalen. Uw krijgt dan ook een bevestiging van uw bestelling waarin tevens omschreven op welke wijze u dit kunt doen.
Let op: Uw bestelling wordt pas doorgevoerd nadat wij uw betaling hebben ontvangen. Het kan dus voorkomen dat uw keuze voor overschrijving de leverdatum vertraagd. 

Rembours (+ € 32,50)

Ook is het mogelijk om contant te betalen aan de bezorgdienst op het moment van levering. Helaas zijn wij genoodzaakt hiervoor kosten in rekening brengen à € 32,50. Dit is de toeslag die de bezorgdienst hiervoor rekent. Het remboursbedrag mag niet hoger zijn dan € 2500,=. Vanwege veiligheidsrisico's hebben onze bezorgers geen wisselgeld op zak. Houd er dus rekening mee dat u gepast kunt betalen.

PIN

Het is ook mogelijk om uw bestelling bij ons af te halen aan de balie en te betalen met PIN