Betaalmogelijkheden

iDEAL

Met iDeal kunt u snel, vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDeal is een gemakkelijke en snelle manier van betalen, deze betaalwijze wordt binnen enkele ogenblikken goedgekeurd door de bank. Wij kunnen dus snel overgaan tot verzending. U rekent af in uw vertrouwde internet bankomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Heeft u toegang tot internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of de Triodos Bank? Dan kunt u zonder speciale software gebruikmaken van iDEAL, de makkelijkste manier van betalen op internet.

De voordelen op een rij:

Snel, simpel en veilig online betalen via je eigen bank.
iDEAL is bij Radiatorendiscounter.nl volledig gratis.

Achteraf betalen met Billink (+ € 1,50)

Een Online bestelling vooraf betalen is niet meer van deze tijd. U wilt eerst zeker weten dat u precies heeft gekregen wat u heeft besteld. Dat is de zekerheid die 'Achteraf betalen met Billink' u biedt. Indien u kiest voor 'Achteraf betalen met Billink' ontvangt u eerst uw bestelling thuis. Na de bestelling ontvangt u per e-mail de factuur met betaalinstructies. U heeft dan 14 dagen de tijd om te betalen. Met Billink kan u achteraf betalen tot een bedrag van € 500,=  Indien u voor het eerst betaalt met Billink dan kan u achteraf betalen tot een bedrag van € 350,=. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden dan kan u natuurlijk de bestelling betalen door te kiezen voor een andere betaalmethode. Kijk voor meer informatie op www.billink.nl / tel nr. 010 414 1473. Deze betaalmethode is niet mogelijk als artikelen speciaal voor u worden besteld.
 
Creditcard

Veilig en verzekerd aankopen en betalen. 

Het is ook mogelijk om uw bestelling bij ons af te halen aan de balie en te betalen met PIN. Contant betalen is ook mogelijk maar aangezien wij geen wisselgeld in huis hebben maken we gebruik van "retourpinnen" of "terugpinnen".